fbpx

VEEL GESTELDE VRAGEN

Vraag: Alle vrouwen die ik zie op je website zien eruit als modellen. Ik heb helemaal geen modellen ervaring, kunnen er ook mooie foto’s van mij gemaakt worden ?

Antwoord: Wauw, ik zie dit altijd als een compliment. Niet één van de vrouwen die je op mijn website ziet zijn model. Ze hebben vaak niet eens ervaring met fotoshoots. Waarschijnlijk denk je nu, ja ja dat zal wel, mijn foto’s komen er echt nooit zo uit te zien….. Ik weet wat mooi is en hoe ik dat kan bereiken in een foto. Met de juiste aanwijzingen en poses (ik doe alles voor) is dit voor iedereen mogelijk. Je zult versteld staan van het resultaat.

 

 

Vraag: Waar vindt de shoot plaats ?

Antwoord: De shoot kan plaatsvinden in mijn studio. We hebben een lichte, ruime daglichtstudio. Dat betekent dat we niet hoeven te flitsen. We gebruiken het licht dat de studio invalt. Maar soms werken we met de flitsers om een andere licht/donker resultaat te bereiken. Dat maakt de foto’s iets meer contrast rijker. De studio bevindt zich op de eerste etage. Het is een oude schoenfabriek, het heeft een industriële look. Je kunt voor de deur gratis parkeren, maar is niet toegankelijk voor mensen met een rolstoel helaas.

 

 

Vraag: Hoe en wanneer kan ik mijn favoriete foto’s uitkiezen ?

Antwoord: Direct na de shootbekijaken we het resultaat recht uit de camera in onze bioscoop in de studio.  Dan worden jouw mooiste foto’s aan jou onthuld en lopen we samen door de foto’s.. Samen met jou kijken we naar jouw foto’s. Je kiest op dat moment welke foto’s je graag wil kopen. Je betaalt dus alleen voor de foto’s die jij het allerliefste wil. De keuze maken is voor de meeste vrouwen het moeilijkste. De reveal zal een flinke impact op je maken met idioot gave foto’s. Het liefste neem je ze allemaal mee naar huis. 

 

Vraag : Wat kost een shoot

Antwoord :  Dat leggen we je graag uit in een persoonlijk gesprek. De shoot is sowieso incl. visagie en haarstyling, de shoot zelf én de privé revealsessie in de bioscoop. Wil je een foliobox met fine art foto’s of wall art (kunst voor aan je muur)? We bespreken het graag met je in ons persoonlijke gesprek. Wat je uitgeeft, is helemaal aan jou. Je hoeft geen keuze vooraf te maken, pas bij de reveal kies je de foto’s en/of wall art waar jij helemaal verliefd op bent. 

 

Vraag : Wat doe ik aan tijdens de shoot ?

Antwoord : Alles waar jij je goed en mooi in voelt. Neem verschillende sets kleding mee, we gaan tijdens de shoot samen kijken wat gaaf is voor de foto. Verschillende texturen doen het altijd heel erg goed op beeld. De shoot duurt ongeveer 3,5 uur en we hebben tijd voor ongeveer 3 tot 5 looks. Je kunt hierbij denken aan een oversized off-shoulder trui, lange blouse, een bodystocking, een kimono, coltrui, satijnen of kanten tops. Als jij je er maar goed in voelt. Er ligt meer in je kast dan jij denkt. Als je twijfelt over een kledingstuk, neem het dan wel mee. Better safe than sorry….

 

 

Vraag : Op welke dagen kan ik een shoot inplannen ?

Antwoord : Op maandag en vrijdag boeken we de shoots. 

Vraag : Vroeger fotografeerde jij baby’s en kinderen. Doe je dat nog ?

Antwoord : In mijn beginjaren als fotografe heb ik inderdaad heel veel baby’s en kinderen gefotografeerd. Sinds een paar jaar heb ik me gespecialiseerd in het fotograferen van vrouwen (en soms mannen). Dit voelt voor mij als een warm bad, dit adem ik. Helaas fotografeer ik geen baby’s en kinderen meer. Mocht je wel met je kind op de foto willen tijdens een portretsessie, dan kan dat als de kinderen ouder zijn dan 10

Heb je nog een vraag die hierboven niet tussen staat ? Stuur me alsjeblief een berichtje, ik help je graag.

13 + 6 =

info@kristelvanherpt.com     |     Grotestraat 17a.    |     5141 JM Waalwijk