fbpx

VEEL GESTELDE VRAGEN

Vraag: Alle vrouwen die ik zie op je website zien eruit als modellen. Ik heb helemaal geen modellen ervaring, kunnen er ook mooie foto’s van mij gemaakt worden ?

Antwoord: Wauw, ik zie dit altijd als een compliment. Niet één van de vrouwen die je op mijn website ziet zijn model. Ze hebben vaak niet eens ervaring met fotoshoots. Waarschijnlijk denk je nu, ja ja dat zal wel, mijn foto’s komen er echt nooit zo uit te zien….. Ik weet wat mooi is en hoe ik dat kan bereiken in een foto. Met de juiste aanwijzingen en poses (ik doe alles voor) is dit voor iedereen mogelijk. Je zult versteld staan van het resultaat.

 

 

Vraag: Waar vindt de shoot plaats ?

Antwoord: De shoot kan plaatsvinden in mijn studio. We hebben een lichte, ruime daglichtstudio. Dat betekent dat we niet flitsen. We gebruiken alleen het licht dat de studio in valt. De studio bevindt zich op de eerste etage. Het is een oude schoenfabriek, het heeft een industriële look. Je kunt voor de deur gratis parkeren.

 

 

Vraag: Hoe en wanneer kan ik mijn favoriete foto’s uitkiezen ?

Antwoord: Zo’n twee weken na de shoot, hebben we jouw reveal. Dan worden jouw mooiste foto’s aan jou onthuld. Samen met jou kijken we naar jouw foto’s. Je kiest op dat moment welke foto’s je graag wil kopen. Je betaalt dus alleen voor de foto’s die jij het allerliefste wil. De keuze maken is voor de meeste vrouwen het moeilijkste. De reveal zal een flinke impact op je maken met idioot gave foto’s.  Het liefste neem je ze allemaal mee naar huis. Voorheen waren de foto’s op dezelfde dag van de shoot klaar, omdat we zorgvuldig alle foto’s willen bekijken, hebben we ervoor gekozen om onze tijd er voor te nemen en de reveal 2 weken na de shoot in te plannen

 

Vraag : Wat kost een shoot ?

Antwoord :  De shoot is incl. visagie en haarstyling, de shoot, een persoonlijke revealsessie, luxe bewaarbox met fine-art foto’s en usb met de bijbehorende digitale bestanden vanaf € 1390. Heel veel vrouwen denken dat er niet veel mooie foto’s van hun bij zullen zitten. Tot nu toe is steeds iedereen mega enthousiast geweest over hun foto’s en kunnen ze niet geloven dat zij dit zijn. Wat je besteed is helemaal aan jou, je kunt per foto kopen of gebruik maken van de pakketten. Sommige mensen geven € 1390 uit en andere € 4000. Dat is helemaal aan jou. De foto’s die je geweldig vind neem je mee naar huis. 

 

Vraag : Wat doe ik aan tijdens de shoot ?

Antwoord : Alles waar jij je goed en mooi in voelt. Neem verschillende sets kleding mee, we gaan tijdens de shoot samen kijken wat gaaf is voor de foto. Verschillende texturen doen het altijd heel erg goed op beeld. De shoot duurt ongeveer 1,5 uur en we hebben tijd voor ongeveer 3 tot 5 looks. Je kunt hierbij denken aan een oversized off-shoulder trui, lange blouse, een bodystocking, een kimono, coltrui, satijnen of kanten tops. Als jij je er maar goed in voelt. Er ligt meer in je kast dan jij denkt. Als je twijfelt over een kledingstuk, neem het dan wel mee. Better safe than sorry….

 

 

Vraag : Op welke dagen kan ik een shoot inplannen ?

 Antwoord : Op maandag, dinsdag en vrijdag boeken we de shoots. 

Vraag : Wat wordt er allemaal gephotoshopt ?

Antwoord : Ik vind het belangrijk dat jij jezelf altijd terug vind in jouw foto’s. Dat je mooi bent van nature en niet door photoshop. Tijdens het shotten van de beelden, houd ik al rekening met het licht en de poses zodat ik zo weinig mogelijk hoef te photoshoppen. Natuurlijk haal ik een puistje weg of iets dat er normaal niet zit. Verder zullen we zo nodig het contrast aanpassen maar verder komt er weinig photoshop aan te pas.

 

 

Vraag : Vroeger fotografeerde jij baby’s en kinderen. Doe je dat nog ?

Antwoord : In mijn beginjaren als fotografe heb ik inderdaad heel veel baby’s en kinderen gefotografeerd. Sinds een paar jaar heb ik me gespecialiseerd in het fotograferen van vrouwen (en soms mannen). Dit voelt voor mij als een warm bad, dit adem ik. Helaas fotografeer ik geen baby’s en kinderen meer. Mocht je wel met je kind op de foto willen tijdens een portretsessie, dan kan dat als de kinderen ouder zijn dan 10.

Vraag : Kan ik met creditcard betalen ?

Antwoord : Jazeker, je kunt bij me pinnen en met credit card betalen.

 

 

 

Heb je nog een vraag die hierboven niet tussen staat ? Stuur me alsjeblief een berichtje, ik help je graag.

15 + 9 =

info@kristelvanherpt.com     |    Grotestraat 17a 5141 JM Waalwijk   |  +31630386112

Open chat
Heb je een vraag ?