fbpx

Over Kristel

Waarom ik niet geloof in latte en laptop foto’s voor ondernemers ?

 

Je wordt ermee doodgegooid, foto’s van lachende ondernemers met hun dagelijkse bakje koffie of zittend achter hun laptop. Al deze foto’s zien er hetzelfde uit, niets onderscheidends aan. Je valt niet meer op. Als ambiteuze ondernemer wil je juist wel opvallen. Ga je voor ‘primark’ foto’s en dus voor ‘primark’ klanten of kies je voor exclusief ? Wat je uitstraalt trek je namelijk aan. Ik zie veel ondernemers ‘primark’ foto’s delen. Ze investeren niet in hun fotografie en lopen daardoor de juiste klanten mis. Wat je hiermee aantrekt zijn de hoofdpijn klanten, die voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. Dit zijn niet de leukste klanten om mee te werken, ze vragen te veel (negatieve) energie. 

 

Hoe tof zou het zijn als je wel de juiste klanten aan zou trekken ? Stel je eens voor dat je :

 

dagelijks online zichtbaar bent 

 

geweldige foto’s hebt om te delen waar je zelf ook happy van word 

 

alleen met de leukste klant kunt werken omdat je deze aantrekt

 

een content strategie krijgt waardoor dagelijks posten geen probleem meer is

 

als ondernemer nog meer gaat groeien 

 

  je echt onderscheidend bent ten opzichte van je concurrenten

 

Het draait om jou! Als jij elke dag gave foto’s zou kunnen posten en consistent online zichtbaar bent, val je op. Ik zie veel ondernemers strugglen met hun onlinze zichtbaarheid, ik help je hiermee. Het zijn niet alleen de foto’s die we maken maar ook een content planning. Elke week ontvang je van mij een content inspiratie mail waarmee ik je laat zien wat je op welke dag kunt delen. In combinatie met de foto’s kun jij dagelijks zichtbaar zijn waardoor je meer klanten gaat aantrekken.

 

 Hoe gaaf zou het zijn als je voldoende klanten zou hebben doordat je dagelijks zichtbaar bent. Dat jouw missie en gevoel van je foto’s afspat. Je voelt je vrij.

 

De afgelopen jaren heb ik veel in mezelf geinvesteerd om jou beter te kunnen helpen. Ik zit geen moment zonder business coach om zo het beste uit mezelf te halen en deze kennis ook weer te delen met mijn klanten. Ik geloof dat we elkaar naar een hoger plan kunnen trekken. Ik geloof ook dat foto’s van jou je groei laten zien. Je wordt steeds zelfverzekerder, durft nog meer te staan waar jij voor staat. Hoe kan een klant in jou geloven als jij niet in jezelf gelooft ? Daarom heb jij de beelden nodig die jouw authenticiteit uitstralen. Durf onderscheidend te zijn, durf op te vallen. Jij bent uniek, er is namelijk niemand zoals jij.

 

Sinds 2003 werk ik voor mezelf als fotografe, in mijn beginjaren fotografeerde ik voornamelijk baby’s, kinderen en zwangerschappen. Al heel snel werd het super druk in mijn studio. Jarenlang heb ik geboortekaartjes verzorgd en veel gezinnen gefotografeerd. Na de geboorte van onze dochter (die tijdens de zwangerschap overleden was) voelde ik het niet meer. Ik kreeg geen voldoening meer van de gezinnen. Het lijkt wel of er iets heftigs moet gebeuren om van koers te wisselen. Ik richtte me daarna op exclusieve vrouwenportretten. Wow, dit was waar ik wel energie van kreeg en vooral waardering voelde, die ik al jaren niet meer voelde. Vanuit de exclusieve vrouwenportretten heb ik daarna de overstap gemaakt naar ondernemers. Ik hou ervan om me met ambitieuze ondernemers te omringen. Ze te helpen met hun online zichtbaarheid, de contentstress weg te nemen en vol overgave zichzelf te laten zien. Ze ook uit hun comfortzone te trekken waardoor de beelden nog meer gaan opvallen. Ik leg deze ondernemers precies vast zoals ze zijn waardoor ze die klanten aantrekken waar ze blij van worden. Dus geen hoofdpijnklanten.

 

 Laat mij je helpen, ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Plan dan hier je content inspiratie gesprek met me in.

Beeld zegt zoveel meer dan 1000 woorden! Afgelopen week was ik voor de tweede keer bij Kristel voor een shoot. Zo heerlijk om te doen! Dit keer geen protretfoto’s, maar foto’s voor mijn praktijk. Ik inspireer vrouwen en stellen die ongewenst kinderloos zijn. En bij dit gevoelige onderwerp wilde ik vooral persoonlijke foto’s gebruiken ipv stockfoto’s voor website, blogs, social media. Ik wil mijn eigen emoties eerlijk laten zien. De realiteit van nooit moeder worden is keihard en het reist in alle fases van mijn leven mee. Maar ik heb na pijn en verdriet ook weer geleerd om gelukkig te zijn en te leven voor nieuwe dromen. Nu help ik daar anderen mee. Al deze emoties heeft Kristel loepzuiver en kleurrijk vastgelegd. Echter dan echt kan gewoon niet. Onwijs bedankt, ik ben er superblij mee!

Simone Sinjorgo

Lichaamsgericht Therapeut, Praktijk de Diamant

Sinds november 2013 ken ik Kristel. Met haar werken als gezins fotografe was ik inmiddels bekend en daarom kocht ik een kadobon voor vrienden die zojuist een baby hadden gekregen. We raakten in gesprek en ze vertelde mij dat haar hart lag bij het fotograferen van vrouwen, ALLE vrouwen, in alle soorten maten en leeftijden. In een opwelling zei ik dat het wel leuk zou vinden om een fotoshoot te boeken als presentje voor mijn lief. De shoot was leuk en relaxed en het resultaat mocht er ook wel wezen! Een paar maanden later was ik bezig met het bedenken van een nieuw concept wat BlogForShops werd en later Styling Stories. Dit werd de basis van mijn styling werkzaamheden: “A PICTURE IS WORTH A THOUSAND WORDS” en ” LET’S CREATE YOUR STYLE STORY” Met ieder ons vakgebied vullen we elkaar onwijs goed aan, zij met prachtige fotografie met haar eigen signature en ik voor de styling van de kleding, soms ook van props, backdrops en shoot locaties. Clienten die een fotoshoot hebben geboekt bij Atelier Kristel van Herpt style ik ook voor de shoot. Samen creëren we content voor winkels, boutiques en kleding- schoenen- en accessoire merken. Inmiddels al heel wat jaren en foto’s verder en nog steeds weten wij elkaar te aan te vullen en te inspireren. Ik hoop op nog vele jaren samenwerking met deze LADYBOSS!! Dankjewel Kristel voor jouw professionaliteit en dat je altijd “on top of your game” bent.

Sabrina Schapendonk

Styliste, StylingStories