fbpx

Over Kristel

De foto-academie had ik gevolgd maar nooit iets mee gedaan, totdat ik moeder werd. Toen zag ik wat foto’s voor je doen, de liefde vangen voor jezelf en voor diegene die je lief hebt. Portretten daar ligt mijn hart. Laat mij jouw het allermooiste vastleggen en ik ben het gelukkigste mens op aarde, nou ja op jou na dan. Ik weet dat fantastische foto’s dat met je doen namelijk. Het geeft je vleugels. Je krijgt een enorme zelfvertrouwen boost.

 

Je maakt andere keuzes als je gelukkig bent met jezelf. Je voelt je de koningin te rijk. Dat gevoel gun ik jou zo enorm. Of je nu onderneemster bent of je persoonlijke portretten wil laten maken, ik wil je die magie meegeven in mijn foto’s.  Ik wil je laten voelen hoe gaaf het is als je je innerlijke schoonheid gaat inzien. Jouw schoonheid zit van binnen en straalt door naar buiten.

 

Ben jij benieuwd hoe jij er in mijn ogen uitziet ? Bel me dan  +31630386112

 

 

Beeld zegt zoveel meer dan 1000 woorden! Afgelopen week was ik voor de tweede keer bij Kristel voor een shoot. Zo heerlijk om te doen! Dit keer geen protretfoto’s, maar foto’s voor mijn praktijk. Ik inspireer vrouwen en stellen die ongewenst kinderloos zijn. En bij dit gevoelige onderwerp wilde ik vooral persoonlijke foto’s gebruiken ipv stockfoto’s voor website, blogs, social media. Ik wil mijn eigen emoties eerlijk laten zien. De realiteit van nooit moeder worden is keihard en het reist in alle fases van mijn leven mee. Maar ik heb na pijn en verdriet ook weer geleerd om gelukkig te zijn en te leven voor nieuwe dromen. Nu help ik daar anderen mee. Al deze emoties heeft Kristel loepzuiver en kleurrijk vastgelegd. Echter dan echt kan gewoon niet. Onwijs bedankt, ik ben er superblij mee!

Simone Sinjorgo

Lichaamsgericht Therapeut, Praktijk de Diamant

Sinds november 2013 ken ik Kristel. Met haar werken als gezins fotografe was ik inmiddels bekend en daarom kocht ik een kadobon voor vrienden die zojuist een baby hadden gekregen. We raakten in gesprek en ze vertelde mij dat haar hart lag bij het fotograferen van vrouwen, ALLE vrouwen, in alle soorten maten en leeftijden. In een opwelling zei ik dat het wel leuk zou vinden om een fotoshoot te boeken als presentje voor mijn lief. De shoot was leuk en relaxed en het resultaat mocht er ook wel wezen! Een paar maanden later was ik bezig met het bedenken van een nieuw concept wat BlogForShops werd en later Styling Stories. Dit werd de basis van mijn styling werkzaamheden: “A PICTURE IS WORTH A THOUSAND WORDS” en ” LET’S CREATE YOUR STYLE STORY” Met ieder ons vakgebied vullen we elkaar onwijs goed aan, zij met prachtige fotografie met haar eigen signature en ik voor de styling van de kleding, soms ook van props, backdrops en shoot locaties. Clienten die een fotoshoot hebben geboekt bij Atelier Kristel van Herpt style ik ook voor de shoot. Samen creëren we content voor winkels, boutiques en kleding- schoenen- en accessoire merken. Inmiddels al heel wat jaren en foto’s verder en nog steeds weten wij elkaar te aan te vullen en te inspireren. Ik hoop op nog vele jaren samenwerking met deze LADYBOSS!! Dankjewel Kristel voor jouw professionaliteit en dat je altijd “on top of your game” bent.

Sabrina Schapendonk

Styliste, StylingStories