Riëlle (49), runt als bedrijfsarts haar eigen onderneming. Is gezegend met 3 zoons. Heeft een latrelatie met haar vriend. 

“Het begin van mijn reis naar zelfvertrouwen begon midden in mijn scheiding,” vertelt Riëlle. “Ik zat in zak en as, maar ik wist dat ik mijn leven een nieuwe wending moest geven.” Een belangrijk keerpunt was haar eerste fotoshoot, die haar zelfvertrouwen een boost gaf. 

“De shoot was een moment waarop ik op een andere manier naar mezelf begon te kijken,” herinnert Riëlle zich. “Voorheen zag ik mezelf als minder sexy, minder mooi en niet slank, maar die dag besefte ik dat ik mooi was, zowel van binnen als van buiten.” 

Riëlle staat bekend om haar snelle besluitvorming, zowel in haar privéleven als in haar werk. “Grote beslissingen doe ik zelf,” zegt ze. “Ik ben een snelle beslisser. Als ik iets wil, dan regel ik het meteen. Natuurlijk denk ik er wel over na, maar ik schuw niet om risico’s te nemen.” 

fotoshoot vrouw
portret fotohsoot

Ze is ook niet bang om haar eigen pad te volgen als het om zelfexpressie gaat. “Net dacht ik ook: ‘Ik wil mijn woonkamer schilderen,’ en dan doe ik dat gewoon,” lacht Riëlle. “Het is nu perzik. Mijn vriend en zoon vinden het helemaal niks, maar dan denk ik jammer. Als het anderen betreft, dan overleg ik natuurlijk wel.” 

Riëlle heeft zichzelf door de jaren heen zien evolueren van een sportieve, jongensachtige vrouw met kort haar naar iemand die steeds meer haar vrouwelijke kant omarmt. “Tijdens de fotoshoot keek ik op een andere manier naar mezelf,” deelt ze. “Ik leerde dat ik mooi ben, en sindsdien besteed ik meer aandacht aan mijn uiterlijk en voel ik me zelfverzekerder dan ooit tevoren.” 

Ze sluit af met wijze woorden voor andere vrouwen: “Probeer vanuit jezelf te bedenken hoe mooi je bent. Zelfacceptatie begint van binnenuit, en als je dat uitstraalt, ben je prachtig. Leer zien hoe mooi je bent, en dat je dat ook laat zien, zodat je zelfvertrouwen uitstraalt en lekker in je vel zit. Je bent mooi, krachtig en uniek – vergeet dat nooit!”

Elevate & Embrace | Word lid van de Selflove Community ♡

X