Als alles mogelijk zou zijn en niets zou je tegenhouden, wat zou je dan doen? Zou je dan nog het leven leven zoals je nu doet? Of heb je onvervulde dromen die je gaat najagen? Ga je toch in het buitenland wonen of een lange tijd op reis gaan? 

Vaak houden we onszelf klein door te denken in onmogelijkheden. Er is namelijk veel meer mogelijk dan je denkt. Wat als je vanaf vandaag gaat denken in mogelijkheden, in kansen, in je gevoel volgen. No matter what. 

Ik wens dat je jouw leven gaat leven zoals jij dat wil, onder jouw voorwaarden. Dat je je hart volgt en dat ook najaagt. Dat je nog meer gaat voelen en dat je kompas laat zijn. Het is zo te gek om jouw eigen koers te bepalen. Dat je gaat voelen dat je ertoe doet, dat je er mag zijn en dat je geweldig bent zoals je bent. Dan ben je super aantrekkelijk. 

Als we allemaal meer in onszelf zouden geloven, geloof ik dat de wereld er mooier uit zou zien. Omdat er dan weinig jaloezie en afgunst is, je gunt elkaar de wereld. Dan mag je het nog oneens zijn met elkaar maar respecteer je dat. 

Ik wens dat iedereen vol liefde naar zichzelf kan kijken. Dat je je mindere kanten in de schaduw zet en je positieve kanten in het licht. Dat je jezelf liefhebt. En dat we deze boodschap als vrouwen onder elkaar aan elkaar doorgeven. 

Vier de liefde voor jezelf, altijd. Dan pas kun je deze liefde gaan delen met anderen.

Elevate & Embrace | Word lid van de Selflove Community ♡

X