En daar gaan we weer. Met z’n allen thuis, thuis werken en thuis onderwijs. Niet de meest ideale vorm om je relatie gezellig te houden, als ik voor mezelf mag spreken 🙈. Zolang de kinderen niet aan school hoeven werken, gaat het prima hoor, maar 4 kids die gefrustreerd achter de laptop zitten, doet de sfeer niet echt ten goede. Ook al zitten we veel thuis, de quality time die ik heb met mijn man is schaars. Dit heb ik tijdens de vorige lockdown (die geen week langer had moeten duren😉) ook gemerkt. Hoe kun je je relatie een beetje leuk houden ? Niet alleen tijdens de lockdown maar gewoon altijd….

Een paar weken geleden deed ik een shoot (met de zelfontspanner) van Aldo en mij. Ik was na die shoot gewoon weer helemaal in love. Steeds als ik naar die foto’s kijk, krijg ik weer de kriebels. Ik wist natuurlijk al wel hoe empowerend een shoot werkt, alleen had ik dit nog nooit ervaren bij een shoot van samen. Het leukste vind ik dat hij er dus ook zo over denkt. Intieme, liefdevolle foto’s waar je de passie in voelt, zonder dat het ordinair word. Deze foto’s wil je toch boven je bed! Elke keer als je naar deze foto’s kijkt, voel je weer de liefde, hoe belangrijk je voor elkaar bent. 

Nu is het fotograferen met een zelfontspanner alles behalve ontspannen, haha. Je hebt niet echt een idee wat je aan het doen bent. Dus al snel had ik een ander couple voor mijn camera. Wauw, wat wij voelden tijdens onze shoot, voelden zij precies zo. Magisch gewoon. Het draait even niet om de kinderen, werk of andere ruis. Dit is een moment van écht samen zijn. De liefde voor elkaar vieren. Als je al jaren bij elkaar bent, kinderen hebt, alle ballen hoog moet houden, dan is dit moment geen luxe maar gewoon nodig. 

Ben je nog op zoek naar een waanzinnig kerstcadeau ? Dan is een couple boudoir shoot een schot in de roos, een cadeau voor jullie samen voor altijd. We hebben onwijs mooie cadeaukaarten die we kunnen versturen of die opgehaald kunnen worden. Wedden dat jullie relatie een opkikker krijgt van deze vette ervaring.

Bij ons hangen de foto’s inmiddels boven ons bed, zodat we elke dag weer zien en voelen hoe waardevol onze relatie is (al denk ik dat hem na deze lockdown weer even achter het behang kan plakken).

Liefs Kristel 

wall art in slaapkamer

RISE | zie jezelf als nooit tevoren | Dé online cursus naar je future self

X