Empowering stories of real women

Deze geweldige vrouwen hebben in september hun life changing shoot gedaan. Hieronder kun je jouw favoriete verhaal + foto uitzoeken en jouw stem uitbrengen. De vrouw die de meeste stemmen heeft verzameld, krijgt een cadeau certificaat t.w.v. 1000 euro te besteden aan een (extra) wall art.

 

Christel

‘Ik vind mezelf nooit zo fotogeniek.’

Ik zag online vele mooie foto’s van Kristel voorbij komen. Had ik ook maar zo’n mooie foto van mezelf voor op mijn website… Dus ik besloot een fotoshoot te boeken. Met de gedachte van 1 of 2 goede foto’s kwam ik de studio binnen. Al snel kreeg ik mooie inzichten waarom het belangrijk is om jezelf als ondernemer zichtbaar te maken. Ik heb zo’n ontzettende toffe shoot gehad en nu zoveel prachtige foto’s van mezelf. Het was fantastisch!

 

Jessica

‘Nooit gedacht dat dit zo’n impact zou hebben.’

Na een periode van hard werken aan mijn zelfbeeld was het nu tijd om mezelf zichtbaar te maken en met een gevoel van trots naar mezelf kunnen gaan kijken.

De dag van de shoot kwam ik met haast ‘knikkende’ knieën de studio binnen. Ga ik dit echt doen? Het enige juiste antwoordt was JA dit ga ik doen!
Al snel voelde ik me meer op mijn gemak en ontstond er voor mij MAGIE. Ik voelde mezelf ‘gelift’ en steeds mooier.

Ben mezelf enorm dankbaar dat ik dit heb gedaan en elke dag mijn prachtige kunstwerken zie!

 

Noor

‘Welk verhaal vertel ik mezelf toch elke keer weer? Dit mocht anders!’

Na mezelf lang onzeker gevoeld te hebben was het nu tijd om ‘mijn verhaal’ te veranderen en wilde ik graag gaan zien hoe andere mensen mij zien. Ik vond het verschrikkelijk lastig om naar mezelf te kijken voelde me onzeker over mijn uiterlijk wat voortkwam uit een pestverleden. Daardoor kon ik complimenten moeilijk toelaten. Dat gevoel van onzekerheid wilde ik ‘loslaten’ want het bracht me niks. Ik besloot dat het veel fijner zou zijn als ik mezelf een ander verhaal zou gaan vertellen. Een positief verhaal, dat ik mooi ben en vooral goed zoals ik ben!

De shoot was nog meer dan ik had durven dromen! Het was fun, ontspannen en zo te gek dat ik mezelf volledig comfortabel voelde. Elke dag kan ik me nu vullen met zelfliefde door de prachtige kunstwerken en fantastische foto’s die mij laten zien hoe mooi ik ben!

 

Nicole

‘Mijn mooiste foto is een foto waarop je niet ziet dat ik het ben!’

Ik kon mezelf er totaal niks bij voorstellen hoe het zou zijn om
mooie foto’s van mezelf te gaan zien.
Ik dan ook behoorlijk gespannen toen ik de studio binnenkwam. Echter was deze spanning snel weg. Op dat moment waren er twee andere vrouwen in de studio 1 vrouw die net klaar was met haar shoot en 1 vrouw die haar kunstwerk kwam ophalen. Het enthousiasme van deze vrouwen hielp mij meer te vertrouwen dat ook ik mooi op een foto zou kunnen staan.

Ik heb zo genoten van de hele ervaring. Maar vooral van mezelf. Nooit eerder zei ik zoveel keer JA tegen mezelf. Ik kijk nu elke dag vol trots naar mezelf.

 

Judith

‘Ik wilde niet meer voor minder gaan’

Soms voel je heel sterk dat je een ‘tweede kans” krijgt. Dat gevoel had ik heel sterk waardoor ik juist nu deze shoot wilde en kon gaan zien wie IK ben. Mijn kracht en positiviteit dat was wat ik terug wilde zien. En oh, wat is dat goed gelukt!

De shoot was zo ontspannen en gaf een gevoel van vertrouwen. Ik heb die ochtend zo genoten en vooral gezien wie ik ben. Voel mezelf zo mooi en dat gevoel is voor altijd!

 

Laten we als vrouwen onderling elkaar supporten, alles gunnen en vooral lief zijn voor elkaar. Iedere vrouw heeft haar eigen mooie verhaal. Die verhalen ontstaan uit struggles, maar in elke struggle zit een cadeau verstopt en als je deze kunt zien, verandert alles om je heen. Wie geef jij jouw stem, klik hieronder op de knop om jouw stem (anoniem) door te geven. Je kunt je stem uitbrengen tot 22-11-’22. 

 

‘Loving yourself will work miracles in your life’

Ben je geinspireeerd door deze mooie verhalen en wil je zelf ook ervaren hoe empowerend deze shoot werkt. Vul dan dit formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op. We kunnen niet wachten om jou te laten zien hoe waanzinnig je bent.

6 + 6 =

RISE | zie jezelf als nooit tevoren | Dé online cursus naar je future self

X