fbpx

Tarieven
Fotoshoot

“Memories are timeless treasures of the heart.”

Tarieven

Prijzen zijn inclusief btw. Bij boeking wordt er een aanbetaling van € 675 gevraagd. Dan is je reservering definitief. Het resterende bedrag wordt na de reveal in rekening gebracht. Voordat je je producten komt halen dient het resterende bedrag ook voldaan te zijn.

ELITE € 3190

3 uur durende Fotoshoot

Visagie & haarstyling

Persoonlijke reveal en bestelsessie

20 fine art foto's in passepartout 18x24cm of album

Luxe foliobox met venster

Extra foto's € 150

GOLD € 2290

2,5 uur durende fotoshoot

Visagie & haarstyling

Persoonlijke reveal en bestelsessie

10 fine art foto's in passepartout 18x24 cm

Luxe foliobox

Extra foto's zijn € 200

SILVER € 1390

2 uur durende fotoshoot

Visagie & haarstyling

Persoonlijke reveal en bestelsessie

5 fine art foto's in passepartout 18x24cm

Foliobox voor 5 foto's

Extra foto's zijn € 250

SHOOT € 675

1,5 uur durende shoot

Visagie & haarstyling

Persoonlijke reveal en bestelsessie

Geen producten

Extra foto's zijn € 275

Wat anderen zeggen

Ik word volgend jaar 40, toch wel een dingetje 😉 Mooie kans om mezelf zo puur als als mens te laten vastleggen. Toen ik mijn foto’s zag deed het me denken aan het programma “sterren op het doek”. Ik weet nu precies hoe die bekende mensen zich voelen. Er gaat van alles door je heen;WOW, Ben ik dat…..?  Zo mooi…. dat je sprakeloos bent. En zoveel verschillende kanten van mezelf  dat je  bijna niet kan kiezen. Stiekem ook heel trots!

Katja

“De shoot zelf was ontspannen er hing een prettige sfeer. Voelde me meteen op mijn gemak bij jou, je geeft aanwijzingen laat me lachen en weet de perfecte foto’s te schieten. Op het moment zit ik in een hele mooie training de Ghandi, hierin ben ik bezig liefdevol naar mezelf te kijken. Ik vond mezelf nooit mooi of belangrijk genoeg. Om zonder make up of filters op de foto te gaan was uit mijn comfortzone. Toen ik jouw oproep zag wist ik dat het zo moest zijn. Zo mooi toen ik de beelden voor het eerst zag. Ik ben mooi zoals ik ben, puur natuur. Geen oordelen over mezelf niet kijken naar de mogelijke min punten. Mezelf geaccepteerd zoals ik ben. Loslaten van de oordelen over jezelf en andere maakt je vrij van veel negatieve gedachten. Ik ben gaan lopen, mijn eigen weg en ik voel me vrij.”

Pascalle

Mijn lieve pubers willen nauwelijks nog gefotografeerd worden. Dat vind ik weleens jammer, want ik ben zo trots op hen. Fotograaf kristelvanherpt is zelf ook moeder van tieners en sprak tijdens de fotoshoot floor aan op haar houding naar mij toe. Ze deed dat op zo’n inlevende en respectvolle wijze dat Floor het een eer vond om met haar moeder te poseren. De resultaten van onze shoot zijn hierdoor werkelijk fantastisch. De liefde spat er vanaf. Het is een kwaliteit als je jezelf als fotograaf zo kunt inleven in de persoon voor je camera, iemand op zijn gemak kunt stellen én tegelijkertijd ervoor kunt zorgen dat iemand compleet zichzelf is op de foto. Kristel bezit die kwaliteit. Ik kan iedereen dan ook een moeder-kind shoot bij haar aanraden. Voor mij is de volgende stap mijn lieve zoon zover krijgen dat hij ook weer eens op de foto wil. Ik weet in elk geval zeker dat wanneer het zover is, ik op de stoep bij Kristel zal staan. Zij legt herinneringen voor het leven vast. Dankjewel Kristel! ❤️ .”

Natasja

“Het was een out of my comfortzone shoot, maar het was echt amazing. Kristel laat je op en top vrouw voelen samen met haar top team. Verandert een foto naar a peace of art.”

Lynsey

Boek jouw shoot klik hier

info@kristelvanherpt.com     |    Grotestraat 17a 5141 JM Waalwijk   | +31630386112

Open chat
Heb je een vraag ?