Hoe kun je nu de magie  ervaren door foto’s van jezelf? De meeste mensen vinden gefotografeerd worden niet hun grootste hobby. Sterker nog, we zien vaak alleen de negatieve kanten en niet meer de mooie kanten. Wij belichten weer je mooie kanten. Door deze unieke verwendag ga jij je weer vrouw voelen. Binnen 1 dag transformeer je.

 

Voor & Na transformatie

 

Door deze geweldige ervaring ga je anders naar jezelf kijken. Zie jij jezelf zoals je je nog nooit hebt gezien. Weet jij wel hoe mooi je echt bent?

Wow, als jij dit gaat inzien, dan gebeuren er mooie dingen. Als jij je mooi voelt, ben je op je allermooist. Dit zal ook je partner aan je zien en ben je nog aantrekkelijker. Je relatie krijgt een boost, jijzelf krijgt een boost en je geeft je kinderen het goede voorbeeld door echt van jezelf te houden.

 

 

Lang gewacht op “het perfecte moment” om bij Kristel op de foto te gaan. Maar dat moment kwam maar niet, want..wanneer ben je nu echt 100% tevreden met jezelf? Ik ben dus gewoon maar gegaan, en heb hier echt geen spijt van gehad. Wat een geweldig sfeertje! Eerst heerlijk in de make-up en haar styling bij Roos en daarna met Kristel de studio in. Muziekje op, lekker kletsen, lachen en ondertussen met duidelijke aanwijzingen van Kristel poseren. Ik ga normaal niet graag op de foto, maar dit was 1 groot feest! Kristel, bedankt voor deze geweldige boost!! Dit zou iedereen moeten doen!

Margit

We beginnen deze dag altijd met visagie en haarstyling, je hoeft dus zelf helemaal niets te doen. Heerlijk toch? Onze visagiste Roos houdt rekening met jouw wensen en laat je zien hoe je met simpele technieken het mooist in jezelf naar boven haalt. Als je in de spiegel kijkt, zie je hoe je al straalt zonder dat er nog maar 1 foto is genomen. We kiezen de kleding die je hebt meegnomen en beginnen met de eerste set. Alle poses doe ik je voor en geef je uitleg waarom je zo het beste kunt zitten, staan of liggen. Een onderkin is nooit een goed idee dus ook daar help ik je mee….Deze hele dag draait om jou, we willen dat jij de dag van je leven hebt. Een life changing dag waardoor je anders in het leven gaat staan. Andere keuzes gaat maken, keuzes vanuit de liefde voor jezelf. Je zult zien dat het poseren echt heel tof is en dat je het jammer vind als de shoot voorbij is.Na de shoot staan de foto’s op een wand voor je klaar. Adembenemend is dit moment. Jouw mooie foto’s, de een nog mooier dan de ander. Hier zien wij altijd tranen, tranen van geluk, van verbazing. Al die jaren heb jij je te klein gehouden, heb jij je weggestopt en nu staan er foto’s van jou waarvan je je niet bewust bent, dat deze vrouw ook in jou zit. Ware magie! Geen kapot gephotoshopte foto’s maar echt zoals jij bent in je allermooiste versie.

Behind the scenes video

Ik ben 10 kg te zwaar of ik wil alleen maar foto’s van mijn kinderen of nee joh ik ben niet fotogeniek. Allemaal excuses om het maar niet te doen.

Jij bent precies goed zoals je bent! Dat ga je tijdens deze ervaring ook inzien. Op wolkjes loop je die dag weer naar buiten mét idioot vette foto’s van jezelf, waar je zo trots op mag zijn. Je kunt 1000 excuses verzinnen om het niet te doen, maar je krijgt zo’n geweldig gevoel als je het wel hebt gedaan en inziet hoe geweldig jij bent. Het leven is te kort om niet te genieten. Twijfel niet aan jezelf, ik laat je zien dat dat niet nodig is.

E-magazine Portret

Hoe zou het voor je zijn als je geweldige foto’s hebt, waar je super gelukkig van wordt? Die je vol trots wilt laten zien. De transformatie die wij zien gebeuren binnen één dag is mega. Dit gun ik iedereen!

In dit magazine zie je een heleboel voorbeelden van prachtige portretten. Je ziet daarnaast wat een paar kleine aanwijzigingen en een dosis plezier doen voor je foto’s. Ook lees je wat ondernemers zeggen over de impact van goede foto’s. Dit wil jij toch ook?

Vraag het E-magazine aan en word geïnspireerd!

 

 

 

 

1. Kennismaking

Via de telefoon of via skype hebben we samen eerst een vrijblijvend gesprek waarin ik luister naar je  wensen en wat ik voor jou kan betekenen. Samen bespreken we waar jij van droomt en met wie je gefotografeerd wil worden.

2. Plannen

Yes, je hebt ja gezegd tegen een life changing shoot. We gaan het mooiste in jou naar boven halen en dat doe ik samen met mijn team. We bespreken welke datum het beste past en op die dag kom je naar het atelier of we doen een shoot op lokatie (maar net wat jij graag wil). 

3. Voorbereiding

Op de dag van de shoot kom je op de afgesproken tijd naar het atelier (of wij op lokatie). Je mag zonder make-up op komen (dat scheelt waarschijnlijk best al wat tijd in de ochtend, haha) en met gewassen haar. Draag je normaal nagellak, zorg dan dat deze er op de dag van de shoot ook goed op zit. We beginnen met een kop koffie of thee en bespreken welke make-up je graag zou willen en hoe we je haar mogen doen. Ook kijken we naar je meegebrachte kleding. 

4. Visagie

Tijdens de visagie en haarstyling voel je je al mooier worden. Het is het relax moment voor de shoot. Samen kijken we naar jou en waar jij je goed bij voelt. Het is geen make-over, we belichten de mooiste kant van jou. 

5. Styling

Onze kledingstyliste kijkt mee naar je kleding en zij maakt combinaties die je waarschijnlijk niet eerder zou maken. Samen bereiden we zo de shoot voor en hangen we de setjes op volgorde. 

6. Shoot

Dan is het zover, we gaan je fotograferen. Inmiddels ben je al zo relaxed dat het fotograferen helemaal niet spannend meer is. Ik doe voor hoe je mag zitten, staan, hangen of liggen. Ik kijk naar jouw lichaamsbouw en hoe ik deze zo mooi mogelijk kan vastleggen. Je wordt tijdens de shoot gezien en gehoord. Ook veranderen we regelmatig van kleding om zo veel variatie te fotograferen. Door de aanwijzingen, complimenten en aandacht wordt het shooten zelfs super leuk (en verslavend). Nog zonder foto’s te hebben gezien, voel je je waanzinnig.

7. Na de shoot

Na afloop van de shoot heb je even tijd voor jezelf, kun je gaan lunchen of even de stad in. Wij gaan dan hard voor je aan het werk. De foto’s worden ingeladen op de computer, krijgen een kleine bewerking, worden afgedrukt op mat fine art papier en in een passepartout geplaatst. Jouw kunstwerken zijn dan klaar.

8. Reveal

Hét moment van de dag. De onthulling van jouw foto’s. We plannen dit meestal op dezelfde dag. De foto’s die we in de ochtend hebben gemaakt, staan in de middag voor je klaar tegen de wand. Als je binnenkomt, zie je ze meteen staan. En val je van de ene verbazing in de andere. Het gevoel van die dag en hoe mooi je op de foto’s staan komt samen. Het klopt. Dit ben jij! Je kiest welke foto’s je mee naar huis wil nemen en deze krijg je ook meteen mee met het bijbehorende digitale bestand.

9. Afscheid

Dan ga je met GOUD naar huis. Je straalt, je voelt je prachtig en je loopt op wolkjes. Dit effect blijft nog wel een paar dagen voelbaar. Steeds als jij naar jouw foto’s kijkt, voel je weer hoe bijzonder het was.

 

 

 

 

 

 

 

 

Onderwerp

6 + 4 =