fbpx

“Je trekt nooit meer aan dan je

denkt dat je waard bent.”

 

 

 

Fotografe voor hoogbewuste ondernemers. Zij die voelen dat ze meer te bieden, te geven hebben. Steeds als je een level hoger wil, dan komt die onzekerheid om de hoek kijken. Jij mag transformeren naar diegene die jij diep van binnen bent. Je gaat ervaren dat jij super waardevol bent. Je trekt nooit meer aan dan je denkt dat je waard bent!  Ben jij klaar om naar jouw next level te gaan? 

Shift je eigen overtuigingen en ga staan voor jouw waarde. Own it!

Yes, jij mag gaan zien en ervaren wat jouw waarde is. ‘Magic is gonna happen’ als jij je overtuigingen aan de kant zet. Het is tijd voor jou! Jij maakt vanaf nu de beslissing dat jij gaat staan voor jouw unieke waarde. Yes baby!

 

De ervaring van deze shoot laat jouw zien waar jij mag staan. We vertellen jouw verhaal met exclusieve beelden die meteen jouw waarde laten zien. Je trekt alleen nog maar die mensen aan die met jou willen werken omdat jij staat voor die waarde. Je trekt nooit meer aan dan je denkt dat je waard bent, dit werkt gewoon zo. Als jij maar enigszins twijfelt aan wat jij te bieden hebt of jezelf de vragen stelt : Ben ik dit wel waard ? Dan ga je precies die klant aantrekken die die twijfel ook over zichzelf heeft. Zo werkt het, jouw klanten spiegelen jou. 

Je klant wil jou 

Jouw klant wil jou….. Daarom is het zo belangrijk om foto’s te hebben die precies uitstralen wie jij bent. Tijdens de shoot zie ik je groeien naar diegene die jij diep van binnen bent. Het wordt tijd om haar vrij te laten en haar te laten zien. Het is tijd voor jou! Je bent helemaal klaar met dat kleinhouden, jij bent op deze wereld voor iets veel groters. Wohoooooo! En dat willen we jou laten ervaren, laten voelen en laten zien. 

Om precies te weten wat jij graag zou willen in je shoot, hebben we altijd een vrijblijvend gesprek vooraf. We willen die klik voelen, alleen dan kun je op hetzelfde niveau werken. Op zielsniveau zien we jou. Hoe je beweegt, hoe je praat en wat je passie is. Tijdens dit gesprek wordt er al heel veel duidelijk. Daarna plannen we de datum voor de shoot en ontvang je de factuur. 

Op de dag van de shoot ga je als eerste in de visagie en haarstyling. Zo kunnen we even rustig de tijd nemen om je nog mooier te maken en bespreken we wat we gaan doen. 

Na dit verwenmoment gaan we aan het werk, we shooten op verschillende lokaties met verschillende kleding en zien je zo steeds meer transformeren in die persoon die jij zo graag wil zijn. Eén voor één je lagen worden afgepeld en je ware jij wordt zichtbaar. 

De shoots staat vooral in het teken van plezier. Als je lol hebt, zit je in de hogere energie en die energie willen wij vastleggen. Dan ben jij op je best.

Na een paar uur shooten, loop je op wolkjes. Heeft je zelfvertrouwen een enorme boost gekregen en hebben we foto’s die weergeven hoe waardevol jij bent, wohoooooo!!!

Na de shoot en het bewerken van de beelden, ga ik de foto’s aan je onthullen. Als  je dichtbij woont, doen we dat in het atelier, woon je verder weg, dan doen we dit via zoom. Eén voor één zie jij jezelf voorbij komen. De magie die we die dag gecreeërd hebben, zie je weer voorbij komen. Je voelt in die beelden hoe jij diep van binnen bent. 

Je ontvangt de foto’s digitaal en dan is het aan jou om ze te gaan gebruiken. 

Personal branding pakketten starten vanaf € 1500 excl BTW

 

 

Onderwep

3 + 8 =

info@kristelvanherpt.com     |    Grotestraat 17a 5141 JM Waalwijk   |  +31630386112

Ben jij een vrouw boven de 40 ? Dan ben ik op zoek naar jou !

meer info
X