FOUR SEASONS SHOOT


Jouw 4 seizoenen beeldbank

Plan een gratis inspiratiegesprek in


Tijdens het inspiratiegesprek kijken we naar jou, wat je wilt uitstralen, waar je naar op zoek bent en hoe de four seasons shoot hierbij aansluit.


Geen idee welke foto's je nu weer moet gebruiken voor je landingspagina of website. Buiten is het ijskoud en jouw zomerfoto's kunnen nu echt niet meer. Door niet de juiste foto's te hebben, word je weer minder zichtbaar terwijl je nét zo goed bezig was. Hoe fijn zou het zijn om in elk seizoen nieuwe foto's te hebben zodat je je nooit meer hoeft af te vragen, welke foto moet ik nu weer gebruiken. Je foto's zijn met deze four seasons shoots altijd up to date én je hebt een flinke beeldbank voor jouw brand.


Stel je eens voor dat je het hele jaar door dé beelden kunt inzetten voor je brand die precies bij het jaargetijde passen. Waardoor posts maken voor social media peanuts worden. Nooit meer achter de feiten aanlopen. 

Als je jezelf terug ziet op beeld waar jij ook echt gelukkig van word, doet je dat groeien. Het geeft je veel meer dan alleen foto's. Je eigenwaarde groeit, dus groei jij ook in je bedrijf. Je wordt nóg zichtbaarder waardoor je nog meer klanten gaat aantrekken en meer gaat verdienen. 

De drempel om foto's te laten maken, wordt veel lager. Je weet welk team er voor je klaar staat en door de relaxte shoots is het ook nog eens gezellig. Geen stijve poses of dingen doen die jij niet bent. We kijken naar jou en hoe jij bent als persoon. Precies dat leggen we vast zodat jouw klant meteen weet wie jij bent.

REVIEWS


"ALS JE DOET WAT JE DEED, ZUL JE KRIJGEN WAT JE KREEG Het is minstens 7 jaar geleden dat ik dit voor het eerst hoorde, van mijn oude teamleidster bij de financiële dienstverlener waar ik werkte. Een dame die altijd dacht in kansen. Hoewel ik er destijds nog niet naar kon handelen, werd me vandaag weer eens duidelijk dat het zó waar is. Na de shoot met Kristel ontving ik ‘s avonds deze foto. De allereerste foto die ze maakte. BAM, mijn hart maakte een sprongetje van vreugde bij het zien van deze versie van mezelf. Ontmoetingen met sommige mensen kunnen je leven veranderen. Kristel is één van de mensen voor mij. Pas jaren later durfde ik de stap te zetten om zelf te gaan ondernemen. Was ik blijven doen wat ik altijd deed, dan was ik onzichtbaar gebleven. Onvindbaar voor mijn klanten. Maar hoe kan ik de mensen helpen – die ik zo graag wil helpen – als niemand weet dat ik er ben? Wil je je boodschap in de wereld zetten, dan moet je eerst zichtbaar zijn. Voor mij begon dit met één besluit: het lef hebben om te investeren in mezelf. Een investering in jezelf is de beste investering die je kunt doen. Het is een manier om te groeien, als persoon en als ondernemer. Dat hebben deze foto’s voor mij bewezen. Het is een investering die je terugverdient. Wanneer jij durft te investeren in jezelf, durft een ander te investeren in jou." - Marlon Geld & Gelukkig


DE SHOOTS


Bij een four seasons shoot krijg je 4 shoots per jaar. Deze shoots zijn inclusief visagie/haarstyling en een kleding styliste. Zij halen het mooiste in je naar boven, tijdens de shoots blijven zij ook aanwezig. Je hoeft zelf dus helemaal niet na te denken over combinaties van kleding of welke oog make-up het beste bij je past. Wij ontzorgen je die dagen helemaal. 

ONTMOET HET TEAM


Tijdens de shoots gaan we kijken welke thema's jij terug wilt laten komen in je beelden. Wat staat op jouw contentkalender dat je graag wilt terug laten komen in je foto's. We maken portretten, full-body foto's en sfeerbeelden met jouw eigen spullen zodat iedereen zal herkennen dat het van jou is. 

Wat krijg je :  

  • 4 uitgebreide fotoshoots per jaar
  • Visagie en haarstyling (tijdens hele shoot)
  • Kledingstyling
  • 4 - 5 uur fotoshoot in atelier en/of op locatie
  • 120 foto’s digitaal aangeleverd per shoot
  • Heerlijke lunch
  • BONUS: 2 x gratis deelname Mini Branding Shoot (twv €400)

  


WERKWIJZE


Ik luister

 Ik begin met luisteren. Waar sta jij voor, wat is je missie en waar wil je naar toe. Welke beelden passen bij jouw brand en wat wil jouw ideale klant van jou zien.  

Ik kijk

 Ik kijk naar jouw bewegingen. Hoe je praat, hoe je beweegt. Naar je haar, je make-up. We willen dichtbij jou blijven zoals je normaal bent. Geen metamorfoses of beelden waarin jij jezelf niet herkend. Je bent precies goed zoals je bent.  

Ik voel

Ik werk op mijn intuïtie Tijdens de gesprekken en de fotoshoots voel ik welke kant je op wil en laat ik me leiden voor mijn gevoel. Dan krijg je de beelden die jouw gevoel overbrengen op je klant. 

HET TEAM


Kristel van Herpt

Ik ben meer dan een fotografe. Ik help ondernemers om de mooiste versie van zichzelf te worden, niet alleen van buiten. Schoonheid zit namelijk van binnen. Zichtbaar zijn/worden kan spannend zijn, ik help je hier graag door heen. Online zichtbaarheid is niet meer weg te denken in deze online tijd. Je kunt daar het eerste contact leggen met je klant. Laat jezelf zien zoals jij echt bent.

De afgelopen jaren heb ik veel vrouwen gefotografeerd, waardoor hun zichtbaarheid is toegenomen én ze zijn nog meer in zichzelf gaan geloven. Dubbele groei dus. 

Roos Pelders

Als visagiste kom ik dicht bij je in de buurt, daarom vind ik het belangrijk dat je je veilig voelt. Ik maak geen ander van je. We kijken samen naar wat jij graag wil en hoe jij jezelf het liefste ziet. Alles doe ik met jou in overleg en halen we het mooiste in jou naar boven zodat je met meer zelfvertrouwen voor de lens gaat staan.

Sabrina Schapendonk

'Een foto zegt meer dan duizend woorden' - deze oneliner is op mijn lijf geschreven. Ik heb al veel shoots samen met Kristel gedaan. We voelen elkaar aan, maar ook de persoon waarmee we werken voelen we aan. De styling verzorg ik, ik help je combinaties te maken door alles door elkaar te stylen. De setjes die jij als set hebt gekocht, gooi ik door elkaar. Mijn stijl is shabby sjiek. Neem het niet te serieus. Er kan meer gecombineerd worden dan jij denkt.
Let's talk!

Je eerste gesprek is gratis.

info@kristelvanherpt.com

+31 6 303 86 112