fbpx

                                                Weet jij wel hoe mooi je echt bent?

 

We hebben allemaal dat kleine stemmetje in ons hoofd ‘ik ben te dik….. ik heb een te grote neus…..Ik haat foto’s van mezelf……

mijn haar zit te plat…..ik ben niet fotogeniek. En zo kunnen we nog wel even doorgaan met onszelf naar beneden halen.

Maar diep in jou zit iemand die nooit opgeeft, een winnaar, een strijder. Zij zit ook in jou en zij geeft nooit op. Hoe diep

en verstopt ze in jou zit, zij verdient het niet om steeds die zelfhaat aan te horen.

Verbind je weer met je ware zelf en sus die stem. Maak de stap naar zelf acceptatie. Transformeer naar

diegene die zij diep van binnen is. Daar help ik je bij. Door deze fotoshoot ervaring ga je vanuit je kern

voelen hoe waardevol en vooral hoe mooi je bent.

Als jij je mooi voelt, ben je op je allermooist. Door dat uit stralen ben je aantrekkelijk. Je valt meer op, je voelt je beter in je vel en je maakt andere keuzes. Namelijk keuzes vanuit vertrouwen en niet vanuit angst of onzekerheid. 

Behind the scenes video

 

 

 

Hoe werkt het ?

1. Kennismaking Via de telefoon of via skype hebben we samen eerst een vrijblijvend gesprek waarin ik luister naar je  wensen en wat ik voor jou kan betekenen. Samen bespreken we waar jij van droomt en met wie je gefotografeerd wil worden.

 

2. Plannen Yes, je hebt ja gezegd tegen een life changing shoot. We gaan het mooiste in jou naar boven halen en dat doe ik samen met mijn team. We bespreken welke datum het beste past en op die dag kom je naar het atelier of we doen een shoot op lokatie (maar net wat jij graag wil). 

 

3. Voorbereiding Op de dag van de shoot kom je op de afgesproken tijd naar het atelier (of wij op lokatie). Je mag zonder make-up op komen (dat scheelt waarschijnlijk best al wat tijd in de ochtend, haha) en met gewassen haar. Draag je normaal nagellak, zorg dan dat deze er op de dag van de shoot ook goed op zit. We beginnen met een kop koffie of thee en bespreken welke make-up je graag zou willen en hoe we je haar mogen doen. Ook kijken we naar je meegebrachte kleding. 

 

4. Visagie Tijdens de visagie en haarstyling voel je je al mooier worden. Het is het relax moment voor de shoot. Samen kijken we naar jou en waar jij je goed bij voelt. Het is geen make-over, we belichten de mooiste kant van jou. 

 

5. Shoot Dan is het zover, we gaan je fotograferen. Inmiddels ben je al zo relaxed dat het fotograferen helemaal niet spannend meer is. Ik doe voor hoe je mag zitten, staan, hangen of liggen. Ik kijk naar jouw lichaamsbouw en hoe ik deze zo mooi mogelijk kan vastleggen. Je wordt tijdens de shoot gezien en gehoord. Ook veranderen we regelmatig van kleding om zo veel variatie te fotograferen. Door de aanwijzingen, complimenten en aandacht wordt het shooten zelfs super leuk (en verslavend). Nog zonder foto’s te hebben gezien, voel je je waanzinnig.

 

7. Na de shoot Na afloop van de shoot drinken we nog gezellig even wat en praten we na over jouw ervaring. Daarna ga je naar huis. We plannen je reveal (onthulling) afspraak in. De foto’s zullen ongeveer 2 weken na de shoot klaar zijn. 

 

8. Reveal Hét moment. De onthulling van jouw foto’s. We plannen dit meestal op dezelfde dag. De foto’s die we tijdens de shoot hebben gemaakt, staan dan voor je klaar tegen de wand. Als je binnenkomt, zie je ze meteen staan. En val je van de ene verbazing in de andere. Het gevoel van die dag en hoe mooi je op de foto’s staan komt samen. Het klopt. Dit ben jij! Je kiest welke foto’s je mee naar huis wil nemen en deze krijg je ook meteen mee met het bijbehorende digitale bestand.

 

9. Afscheid Dan ga je met GOUD naar huis. Je straalt, je voelt je prachtig en je loopt op wolkjes. Dit effect blijft nog wel een paar dagen voelbaar. Steeds als jij naar jouw foto’s kijkt, voel je weer hoe bijzonder het was. En je kunt niet wachten om de volgende shoot te boeken.

  

De dag dat wij voor de lens mochten staan van de Kristel van Herpt.Ze staat bekend om haar positieve insteek in alles.De meeste bekeek ik via haar Insta Stories en zij is iemand die andere vrouwen een gevoel geeft dat zij ook mooi zijn.En in dit geval deed ze dat ook met mijn vrouw.Zoals vele vrouwen ( niet alle ) vind ook mijn vrouw het minder om in de picture te staan.Ze ging alleen mee om “te kijken” want ze hoeft zichzelf niet te zien op beeld.Terwijl ik dus ook vaak zeg dat ze mooi is maar ik denk dat de meeste mannen mij wel snappen 😉Dus wij allemaal op ons paas best naar het atelier en bij binnenkomst gelijk een hele goed vibe.

Ook mijn dochters komen aardig snel los ( lees: Taleah want Selah hing al in de koekjesbak)En eenmaal binnen was het al snel van make-up!!! Haartjes in de krul, lipglosje, oogschaduw etc etc.Dikke like voor de meisjes dus!En zoals de meeste die met Kristel gewerkt hebben weet zij precies wat ze doet.En ja hoor, zelfs mijn vrouw werd vastgelegd op beeld en ze had er lol in!Samen met Taleah, dan weer met Selah, met ins allemaal en ook alleen. En de kracht van Kristel vind ik persoonlijk de ogen die zij steeds weer mooi weet vast te leggen…Man man man wat is zij goed! 🙈

En ik?Ik vond het super vet om geshoot te worden.Ik vind mezelf een mooi en stoer (heeft jaren geduurd voordat ik zo over mezelf dacht)!De dag kon niet lang genoeg duren maar ja de koek was op! Letterlijk 🤣Na vandaag is 1 ding is zeker waar, Kristel krijgt je voor de lens! Of je nu wil of niet, haar lukt het gewoon en na het zien van de foto’s is ook mijn vrouw om! Ze is blij met de meeste foto’s… Ook de meisjes hebben zo hun eigen favoriet en deze papa dus ook! Kristel is een schat van een mens.Lekker down to earth, open, eerlijk en gewoon goud!Tot de volgende keer maar weer want dat zit er gewoon in 😉Wij gaan nig even genieten van de foto’s. Dus mensen: Atelier Kristel van Herpt is 5 sterren waard ⭐⭐⭐⭐⭐

Bedankt lieve Miss K.Ik heb hele blije vrouwen in huis 🌹

Mark

Wat is de reden van je shoot ?

8 + 15 =

info@kristelvanherpt.com     |    Grotestraat 17a 5141 JM Waalwijk   |  +31630386112

Ben jij een vrouw boven de 40 ? Dan ben ik op zoek naar jou !

meer info
X