fbpx

Branding Identity Shoot

Jij bent geen kopie maar uniek. Maak je zichtbaar
voor jezelf én voor je klant.

 

 

Zodat jij met plezier, aandacht en  liefde jou en jouw onderneming laat groeien.

 

Fotografe voor dienstverlenende ondernemers

zoals coaches, trainers, tekstschrijvers, stylisten en fotografen. 

Uniek

Wees jezelf,  jij bent uniek. Dat is precies wat wij vastleggen. Jij bent niet zoals als die andere ondernemers. Jij wil onderscheidend zijn, jouw authenticiteit laten zien. Waardoor je opvalt tussen al die andere ondernemers. 

Persoonlijke aanpak

Voor de shoot hebben we eerst een kennismakingsgesprek. Wat wil jij uitstralen ? Wat zijn jouw kernwaarden ? Ben jij een denker of een doener ? Allemaal dingen die van belang zijn tijdens een shoot. Zo leren wij jou al beter kennen voordat we je zichtbaar gaan maken.

Selectie

Ik selecteer voor deze shoot enkel ambitieuze ondernemers die klaar zijn voor hun unieke uitstraling en daar ook in willen investeren. Als jij hier nog niet bent dan zijn de mini branding shoots een beter optie voor je.

Ervaring

Inmiddels heb ik al zo’n 16 jaar ervaring als fotografe en onderneemster. 

Styling en visagie

De hele shoot dag staat in het teken van jou. Jouw uitstraling zetten we kracht bij door persoonlijke styling en visagie. Geen make-overs maar helemaal zoals jij bent.

Content

Na de shoot kijk ik samen met jou naar je beelden en hoe je deze goed kunt gaan inzetten zodat jouw hele uitstraling goed word weergegeven. Als je wil kan ik je ook helpen met jouw content strategie.

‘Door de foto’s die Kristel maakte, zie ik in wat mijn waarde is die ik te geven heb. Ik voelde me gehoord en gezien tijdens de shoot.’ Marieke – ZininZen 

Herken jij je in de volgende punten :

 • Je bent een ambitieuze ondernemer

• Je wil groot, grootser, grootst

• Je wil authentieke beelden die impact maken

• Je weet wat je te bieden hebt

• Je bent bereid om te investeren in jezelf

• Je bent er klaar voor om jezelf te laten zien

Je bent volledig commited aan jezelf, je onderneming en je missie.

Herken jij jezelf nog niet in bovenstaande dan is de mini branding shoot een betere match voor je.

Oke, je wil door. Je bent er klaar voor om impact te gaan maken. Dat klanten jou meteen op waarde schatten doordat de foto’s dat uitstralen.

Maar je merkt ook :

• Dat de foto’s die je nu hebt, hoofdpijn klanten aantrekt

• Jouw unieke uitstraling niet goed tot zijn recht komt

• Je geen strategie en structuur hebt in je content kalender

• Dat je te weinig zichtbaar bent

• Dat je jezelf klein houd

 

Kortom :

• Je hebt behoefte aan goede foto’s die uitstralen hoe jij werkelijk bent

• Je hebt structuur nodig in je social media kanalen

• Je wil graag dat er persoonlijk met jou wordt meegekeken, die jou echt verder kan helpen.

 

Zodat :

• Jij zichtbaar wordt voor jezelf en je klanten

• Jouw uitstraling helemaal klopt met je binnenkant

• Je onderscheidend bent 

• Jouw klanten meteen jouw waarde inzien

• Jij je business gaat opschalen naar een hoger niveau

• Jij alleen nog met de allerleukste klanten werkt.

 

Meer liefde voor jezelf, meer vertrouwen en meer strategie

Heb jij interesse in deze authentieke en persoonlijke fotoshoot ? 

 

Wat klanten zeggen over deze fotoshoot :

“Wat een prachtige reportage…. ik heb er echt een brok van in mijn keel. Een brok… de tranen lopen gewoon vet over mijn wangen!! Ik kan nu vanuit mijn tenen zeggen dat ik mezelf echt heel leuk vind! Wat verricht jij wonderen als het gaat om jezelf weer zien zoals je bent. Daar kan geen coachingsessie tegen op 😉  

Wat ben ik ongelooflijk blij met al deze prachtige beelden. Wat kan ik nu perfect laten zien wie ik ben en wat ik doe. Ik kan jou niet genoeg bedanken voor jouw inzet en jouw vakwerk! Jeetje, wat ben jij goed in je werk!!!”

Audrey

Spring kindercoaching

“Ina! – Ina Oome marketing & communicatie  

Met oog op mijn jaarlijkse column in het vakblad ging ik met een licht gevoel van wanhoop door mijn foto’s heen, want ook bij deze column was een portretfoto wenselijk. Maar goed, de tand des tijds is ook bij mij zichtbaar en op de foto gaan is niet een van mijn beste talenten. Met een schuin oog keek ik dan ook altijd naar mooie portret foto’s, van die Linda waardige glamour foto’s en dacht dan bij mezelf ‘Zo wil ik ook op een foto staan!’  

Nou en dat is Kristel gelukt hoor, meer dan gelukt. Ik sta nu op de foto zoals ik ben, de professional die de wereld aan kan en als het goedlachse sociale gezelligheidsdier. Het is voor mij meer dan een artistieke zakelijk portret, het is voor mij ook de bevestiging dat ik gezien wordt op beeld zoals ik graag gezien wordt. Echt de beste investering in mezelf als professional en als persoon.”

Ina Oome

Ina! Marketing

Meet the team

Kristel – Fotografe

Ik ben meer dan een fotografe. Ik help ondernemers om de mooiste versie van zichzelf te worden, niet alleen van buiten. Schoonheid zit namelijk van binnen. Zichtbaar zijn/worden kan spannend zijn, ik help je hier graag door heen. Online zichtbaarheid is niet meer weg te denken in deze online tijd. Je kunt daar het eerste contact leggen met je klant. Laat jezelf zien zoals jij echt bent. De afgelopen jaren heb ik veel vrouwen gefotografeerd, waardoor hun zichtbaarheid is toegenomen én ze zijn nog meer in zichzelf gaan geloven. Dubbele groei dus. 

Sabrina – Styliste

‘Een foto zegt meer dan duizend woorden’ – deze oneliner is op mijn lijf geschreven. Ik heb al veel shoots samen met Kristel gedaan. We voelen elkaar aan, maar ook de persoon waarmee we werken voelen we aan. De styling verzorg ik, ik help je combinaties te maken door alles door elkaar te stylen. De setjes die jij als set hebt gekocht, gooi ik door elkaar. Mijn stijl is chabbie sjiek. Neem het niet te serieus. Er kan meer gecombineerd worden dan jij denkt.  

 

Roos – Make-up artist

Als visagiste kom ik dicht bij je in de buurt, daarom vind ik het belangrijk dat je je veilig voelt. Ik maak geen ander van je. We kijken samen naar wat jij graag wil en hoe jij jezelf het liefste ziet. Alles doe ik met jou in overleg en halen we het mooiste in jou naar boven zodat je met meer zelfvertrouwen voor de lens gaat staan.