fbpx

“Je trekt nooit meer aan dan je

denkt dat je waard bent.”

 

 

 

Fotografe voor hoogbewuste ondernemers. Zij die voelen dat ze meer te bieden, te geven hebben. Steeds als je een level hoger wil, dan komt die onzekerheid om de hoek kijken. Jij mag transformeren naar diegene die jij diep van binnen bent. Je gaat ervaren dat jij super waardevol bent. Je trekt nooit meer aan dan je denkt dat je waard bent!  Ben jij klaar om naar jouw next level te gaan? 

Shift je eigen overtuigingen en ga staan voor jouw waarde. Own it!

Yes, jij mag gaan zien en ervaren wat jouw waarde is. ‘Magic is gonna happen’ als jij je overtuigingen aan de kant zet. Het is tijd voor jou! Jij maakt vanaf nu de beslissing dat jij gaat staan voor jouw unieke waarde. Yes baby!

 

De ervaring van deze shoot laat jouw zien waar jij mag staan. We vertellen jouw verhaal met exclusieve beelden die meteen jouw waarde laten zien. Je trekt alleen nog maar die mensen aan die met jou willen werken omdat jij staat voor die waarde. Je trekt nooit meer aan dan je denkt dat je waard bent, dit werkt gewoon zo. Als jij maar enigszins twijfelt aan wat jij te bieden hebt of jezelf de vragen stelt : Ben ik dit wel waard ? Dan ga je precies die klant aantrekken die die twijfel ook over zichzelf heeft. Zo werkt het, jouw klanten spiegelen jou. 

Je klant wil jou 

Jouw klant wil jou….. Daarom is het zo belangrijk om foto’s te hebben die precies uitstralen wie jij bent. Tijdens de shoot zie ik je groeien naar diegene die jij diep van binnen bent. Het wordt tijd om haar vrij te laten en haar te laten zien. Het is tijd voor jou! Je bent helemaal klaar met dat kleinhouden, jij bent op deze wereld voor iets veel groters. Wohoooooo! En dat willen we jou laten ervaren, laten voelen en laten zien. 

Om precies te weten wat jij graag zou willen in je shoot, hebben we altijd een vrijblijvend gesprek vooraf. We willen die klik voelen, alleen dan kun je op hetzelfde niveau werken. Op zielsniveau zien we jou. Hoe je beweegt, hoe je praat en wat je passie is. Tijdens dit gesprek wordt er al heel veel duidelijk. Daarna plannen we de datum voor de shoot en ontvang je de factuur. 

Op de dag van de shoot ga je als eerste in de visagie en haarstyling. Zo kunnen we even rustig de tijd nemen om je nog mooier te maken en bespreken we wat we gaan doen. 

Na dit verwenmoment gaan we aan het werk, we shooten op verschillende lokaties met verschillende kleding en zien je zo steeds meer transformeren in die persoon die jij zo graag wil zijn. Eén voor één je lagen worden afgepeld en je ware jij wordt zichtbaar. 

De shoots staat vooral in het teken van plezier. Als je lol hebt, zit je in de hogere energie en die energie willen wij vastleggen. Dan ben jij op je best.

Na een paar uur shooten, loop je op wolkjes. Heeft je zelfvertrouwen een enorme boost gekregen en hebben we foto’s die weergeven hoe waardevol jij bent, wohoooooo!!!

Na de shoot en het bewerken van de beelden, ga ik de foto’s aan je onthullen. Als  je dichtbij woont, doen we dat in het atelier, woon je verder weg, dan doen we dit via zoom. Eén voor één zie jij jezelf voorbij komen. De magie die we die dag gecreeërd hebben, zie je weer voorbij komen. Je voelt in die beelden hoe jij diep van binnen bent. 

Je ontvangt de foto’s digitaal en dan is het aan jou om ze te gaan gebruiken. 

Personal branding pakketten starten vanaf € 1500 excl BTW

 

 

Onderwep

9 + 7 =

Wat klanten zeggen over deze fotoshoot :

“Wat een prachtige reportage…. ik heb er echt een brok van in mijn keel. Een brok… de tranen lopen gewoon vet over mijn wangen!! Ik kan nu vanuit mijn tenen zeggen dat ik mezelf echt heel leuk vind! Wat verricht jij wonderen als het gaat om jezelf weer zien zoals je bent. Daar kan geen coachingsessie tegen op ?  

Wat ben ik ongelooflijk blij met al deze prachtige beelden. Wat kan ik nu perfect laten zien wie ik ben en wat ik doe. Ik kan jou niet genoeg bedanken voor jouw inzet en jouw vakwerk! Jeetje, wat ben jij goed in je werk!!!”

Audrey

Spring kindercoaching

“Ina! – Ina Oome marketing & communicatie  

Met oog op mijn jaarlijkse column in het vakblad ging ik met een licht gevoel van wanhoop door mijn foto’s heen, want ook bij deze column was een portretfoto wenselijk. Maar goed, de tand des tijds is ook bij mij zichtbaar en op de foto gaan is niet een van mijn beste talenten. Met een schuin oog keek ik dan ook altijd naar mooie portret foto’s, van die Linda waardige glamour foto’s en dacht dan bij mezelf ‘Zo wil ik ook op een foto staan!’  

Nou en dat is Kristel gelukt hoor, meer dan gelukt. Ik sta nu op de foto zoals ik ben, de professional die de wereld aan kan en als het goedlachse sociale gezelligheidsdier. Het is voor mij meer dan een artistieke zakelijk portret, het is voor mij ook de bevestiging dat ik gezien wordt op beeld zoals ik graag gezien wordt. Echt de beste investering in mezelf als professional en als persoon.”

Ina Oome

Ina! Marketing

Meet the team

Kristel – Fotografe

Ik ben meer dan een fotografe. Ik help ondernemers om de mooiste versie van zichzelf te worden, niet alleen van buiten. Schoonheid zit namelijk van binnen. Zichtbaar zijn/worden kan spannend zijn, ik help je hier graag door heen. Online zichtbaarheid is niet meer weg te denken in deze online tijd. Je kunt daar het eerste contact leggen met je klant. Laat jezelf zien zoals jij echt bent. De afgelopen jaren heb ik veel vrouwen gefotografeerd, waardoor hun zichtbaarheid is toegenomen én ze zijn nog meer in zichzelf gaan geloven. Dubbele groei dus. 

Sabrina – Styliste

‘Een foto zegt meer dan duizend woorden’ – deze oneliner is op mijn lijf geschreven. Ik heb al veel shoots samen met Kristel gedaan. We voelen elkaar aan, maar ook de persoon waarmee we werken voelen we aan. De styling verzorg ik, ik help je combinaties te maken door alles door elkaar te stylen. De setjes die jij als set hebt gekocht, gooi ik door elkaar. Mijn stijl is chabbie sjiek. Neem het niet te serieus. Er kan meer gecombineerd worden dan jij denkt.  

 

Roos – Make-up artist

Als visagiste kom ik dicht bij je in de buurt, daarom vind ik het belangrijk dat je je veilig voelt. Ik maak geen ander van je. We kijken samen naar wat jij graag wil en hoe jij jezelf het liefste ziet. Alles doe ik met jou in overleg en halen we het mooiste in jou naar boven zodat je met meer zelfvertrouwen voor de lens gaat staan.

 

E-book: Ben jij klaar voor jouw next level?

Dit e-book heb ik met heel veel liefde voor jou geschreven. Voor de hoogbewuste vrouw die worstelt met hoe zij zichzelf ziet. Steeds als je een level hoger gaat in je business, of iets nieuws lanceert komt die onzekerheid weer aankakken.

Met dit e-book wil ik je inspireren om jouw waarde in te gaan zien. Je mag de shift maken naar een hoger level. Voelen en ervaren wat jij te bieden hebt en hoe waardevol je bent. Als jij gaat zien wat jouw waarde is, zal alles in je leven veranderen. Niet alleen je business zal groeien, ook je relaties.

Die shift heb ik zelf een aantal jaar geleden gemaakt en ik gun dit jou ook. Vraag het E-book aan en zet de eerste stap naar jouw next level!