fbpx

Boven de 40
& prachtig

“Schoonheid kent geen leeftijd of maat” 

Boven de 40 & prachtig

Schoonheid kent geen leeftijd of maat. Het maakt niet uit hoe oud je bent, hoe je eruit ziet of welke maat je draagt. Je innerlijke schoonheid straalt van binnen door naar buiten.

Als je in de spiegel kijkt, zie je niet meer de vrouw die je was toen je 20 was. Niet alleen qua rimpels maar ook qua ervaringen. Je wordt ouder en dat is iets wat je mag omarmen. Voor elke rimpel heb je hard gewerkt ;). Door dit project, ‘boven de 40 & prachtig’ wil ik laten zien dat je nog lang niet over de datum bent. Je bent prachtig zoals je nu bent. Ik ben op zoek naar vrouwen boven de 40 (dat kan dus ook boven de 50, 70 of 90 zijn).

Sinds een jaartje hoor ik bij de 40 plussers. Ik vind het heerlijk om ouder te zijn. 

Met mijn talent voor het fotograferen van vrouwen, geef ik je een ervaring die je niet meer vergeet. Ik wil je verliefd laten worden op jezelf, zodat je al je imperfecties gaat omarmen. Maar bovenal wil ik je laten zien hoe waanzinnig mooi je bent.

1 uur Fotoshoot

Relax het is niet jouw taak om fotogeniek te zijn, dat is mijn taak. Ik coach je door de fotoshoot. Alle poses en uitdrukkingen doe ik voor je voor.

Voorbereiding

Ik help je met wat je het beste mee kunt nemen naar de shoot qua kleding. In de stylingguide die ik je per mail stuur zul je alle tips vinden. 

Visagie

Jouw fotoshoot is inclusief professionele visagie en haarstyling. Je zult je een bekendheid voelen. Zij zorgt ervoor dat jij er op je mooist uitziet.

Bestel afspraak

Twee weken na de shoot kom je terug naar de studio om je waanzinnige foto’s te bekijken. Je krijgt één foto bij de shoot. Dit is hét moment om extra foto’s te bestellen. Je koopt alleen wat jij mooi vind!

Normale prijs is € 690

Investering € 249

  • visagie & haarstyling
  • 1 uur fotoshoot
  • persoonlijke reveal en bestelsessie
  • 1 fine art foto t.w.v. € 275

Het is niet mogelijk om een giftvoucher in te leveren op deze shoot. Ben je benieuwd hoe een shoot in zijn werk gaat ? Klik dan hier voor behind the scenes filmpjes van een shoot.

Ben jij er klaar voor om de allermooiste foto’s van jezelf te zien ? Om jezelf te zien stralen ? En vol zelfvertrouwen van de foto’s af te spatten ? Vul dan dit formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Je mag me ook bellen op 0630386112

Er zijn maar beperkt aantal plekken. Wacht niet langer en meld je aan en dan zie ik je snel voor mijn camera staan. Jij bent perfect zoals je nu bent! Het is nu tijd voor jou. 

Join the movement  

Boven de 40 & prachtig

Je gaat ermee akkoord dat we je mooiste foto en je verhaal mogen gebruiken voor de website en social media.

Wat anderen zeggen

Ik word volgend jaar 40, toch wel een dingetje 😉 Mooie kans om mezelf zo puur als als mens te laten vastleggen. Toen ik mijn foto’s zag deed het me denken aan het programma “sterren op het doek”. Ik weet nu precies hoe die bekende mensen zich voelen. Er gaat van alles door je heen;WOW, Ben ik dat…..?  Zo mooi…. dat je sprakeloos bent. En zoveel verschillende kanten van mezelf  dat je  bijna niet kan kiezen. Stiekem ook heel trots!

Katja

“De shoot zelf was ontspannen er hing een prettige sfeer. Voelde me meteen op mijn gemak bij jou, je geeft aanwijzingen laat me lachen en weet de perfecte foto’s te schieten. Op het moment zit ik in een hele mooie training de Ghandi, hierin ben ik bezig liefdevol naar mezelf te kijken. Ik vond mezelf nooit mooi of belangrijk genoeg. Om zonder make up of filters op de foto te gaan was uit mijn comfortzone. Toen ik jouw oproep zag wist ik dat het zo moest zijn. Zo mooi toen ik de beelden voor het eerst zag. Ik ben mooi zoals ik ben, puur natuur. Geen oordelen over mezelf niet kijken naar de mogelijke min punten. Mezelf geaccepteerd zoals ik ben. Loslaten van de oordelen over jezelf en andere maakt je vrij van veel negatieve gedachten. Ik ben gaan lopen, mijn eigen weg en ik voel me vrij.”

Pascalle

“Het was een out of my comfortzone shoot, maar het was echt amazing. Kristel laat je op en top vrouw voelen samen met haar top team. Verandert een foto naar a peace of art.”

Lynsey

info@kristelvanherpt.com     |    Grotestraat 17a 5141 JM Waalwijk   | +31630386112

Op vrijdag 16 oktober is er weer een profielfotoshoot

X