fbpx

Overal om me heen zie ik mensen het doen. Rimpels wegspuiten, lippen opvullen, siliconenborsten. Heel eerlijk heb ik zelf ook getwijfeld over siliconen. Na zoveel kinderen te hebben gekregen, zit het gewoon niet echt lekker meer op z’n plek. Op het moment dat ik 29 was, was ik net gescheiden. Ik begaf me weer op ‘de markt’. Met een buik vol striae en hang tietjes, voelde ik me onzeker. Gelukkig ontmoet je iemand eerst altijd met kleren maar er komt een moment, als je de man (of vrouw) van je dromen tegenkomt, dat die kleren uit gaan.

Natuurlijk had ik voor de makkelijke weg kunnen gaan, de Quick fix. De boel laten optrekken en bijvullen. Ik snap het zeker als iemand dat wil laten doen, maar het voelde voor mij niet oke. Je kunt alles aan je laten verbouwen, helemaal in deze tijd. Het is bijna hetzelfde als naar de bakker gaan en bestellen wat je graag wil. Het fixt op korte termijn even je onzekerheid. Binnen no-time zul je merken dat er weer iets anders is waar je je onzeker over voelt.

Het zit allemaal tussen je oren. Ik geloof dat je je onzekerheid (over wat dan ook) beter kunt fixen in je mind. Kijk het aan, het mag er zijn. Probeer het niet onder het tapijt te vegen, dan wordt het alleen maar erger. Het probleem gaat zo alleen maar harder schreeuwen omdat het niet gezien of gehoord word. Als jij die deur potdicht houd, zal het door alle kieren naar binnen willen. Luister naar je onzekerheid, laat het binnen, gooi die deur open en ga het aan.

Omdat ik geloof dat de kracht van zelfvertrouwen, heb ik een event georganiseerd. Als geen ander ken ik ook de destructieve kant van onzekerheid. Jarenlang kampte ik met depressies en paniekaanvallen. Zelfvertrouwen is voor mij de basis geworden. Er is zoveel meer mogelijk als je gelukkig bent met jezelf zonder te streven naar perfectie.

Woensdag 4 september van 19.00 – 22.00 uur is het event ‘de kracht van zelfvertrouwen’ in de studio in Waalwijk. Wil je meer informatie over deze avond, klik hier.

Lijkt me zo te gek om je daar te zien.

X

Ben jij een vrouw boven de 40 ? Dan ben ik op zoek naar jou !

meer info
X
Open WhatsApp
1
Heb je een vraag ?
Hi, ik help je graag. Dus als je een vraag hebt, stuur me een appje.
Powered by