fbpx

Your Fire Within

Je trekt nooit meer aan dan je gelooft dat je waard bent.
Bestel je tickets

“It is confidence in our bodies, minds and spirits that allows us to keep looking for new adventures.”

 

– Oprah Winfrey

De belangrijkste persoon ben jij.

De meeste conversatie heb je met jezelf. Dat kleine negatieve stemmetje zit in iedereen. Hoe sus je die stem ? Hoe kun je vol zelfvertrouwen door het leven gaan ?Alles wat je uitstraalt, trek je aan. Dus wat trek je aan als je gedachten voornamelijk uit negativiteit bestaat ?

Tijd om daar verandering in te brengen en met meer liefde naar jezelf te kijken. 

 

Waar en Wanneer ?

 

Zaterdag 6 juni 2020 in omgeving Den Bosch

 

van 10.00 – 17.00 uur 

 

                                                         Inclusief lunch

 

                                       Inspirerende vrouwen op het podium

 

De kracht van zelfvertrouwen event

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Sprekers

Kristel van Herpt

Kristel van Herpt

Eigenaresse Atelier Kristel van Herpt

Mijn naam is Kristel van Herpt. Ik ben portretfotografe, ik help mensen anders naar zichzelf te laten kijken zodat er een transformatie van binnen plaats vind en dat straalt door naar buiten. 

Zoveel mensen voelen zich niet goed genoeg. Ze blijven luisteren naar die innerlijke stem die ze vanalles wil wijsmaken. Ik weet als geen ander hoe sterk die stem kan zijn. Jarenlang heb ik gekampt met paniekaanvallen en zag ik mezelf niet zoals ik in werkelijkheid ben. 

Na meerdere coaches gehad te hebben en events te hebben bijgewoond, merkte ik dat de focus nooit ligt op het zelfvertrouwen. Hoe kun je keuzes maken als je zelfvertrouwen niet op een level is, daar waar het moet zijn. zodat je wel vanuit vertrouwen keuzes mag maken. 

Tijdens dit event wil ik je anders naar jezelf laten kijken. Alles is er al, je hoeft het alleen nog maar te zien. 

 

Emma Bauling

Emma Bauling

Food & lifestyle psycholoog

Mijn naam is Emma. Ik ben food & lifestyle psycholoog. Jaren lang heb ik zelf geworsteld met eetproblemen en hardnekkige ongezonde leefgewoonten. Omdat ik wist dat het volgen van wéér een nieuw dieet niet het antwoord was, ging op ontdekkingsreis naar mezelf. Dáár vond ik alle antwoorden die ik nodig had voor een gezond en gelukkig leven. 

De afgelopen jaren hebben voor mij volledig in het teken gestaan van persoonlijke ontwikkeling. Ik heb verschillende therapieën, cursussen en opleidingen gevolgd en ben de wereld rondgereisd om te leren over de eeuwenoude Oosterse wijsheden op het gebied van voeding, gezondheid en spiritualiteit. Onderweg heb ik me laten begeleiden door de aller beste coaches, teachers en healers.

Door alle kennis samen te voegen en toe te passen op mezelf, heb ik mijn eigen unieke leefstijl-formule ontwikkeld. Die formule heeft ervoor gezorgd dat ik inmiddels 30 kilo ben afgevallen, gestopt ben met het eten van dierlijke producten en van sporten mijn hobby heb gemaakt. Niet door het volgen van een gek dieet, maar door balans, overgave en liefde!

Ik neem je mee in een groepshypnose waar de focus ligt op zelfliefde.

Ellen van Vliet

Ellen van Vliet

Relatiecoach

Echt zijn met al je imperfecties.

Ellen is relatiecoach zij gelooft dat er uit een moderne relatie veel meer te halen is dan ooit in de geschiedenis mogelijk was.

Daarom is het haar missie om ondernemende koppels bewust te maken van het potentieel van hun relatie.
Zodat zij zichzelf overstijgen en vol levenslust de wereld met hun mooiste werk veroveren. 
Op het ‘The Fire Within’ event gaat Ellen met jou in interactie om je Sensuele Self te omarmen en de stappen te zetten waarmee volledige vervulling en voldoening jou ten deel vallen. 
Echt zijn met al je imperfecties.
Als een trotse en volwaardige vrouw op komen dagen in de hitte van de arena. 
Met een vette AAN-MIJN-HOELA houding.
Dat dames, is de enige kuur.
Waarmee je jezelf vrij speelt.
Dat is de grootste daad van liefde die je jezelf, je partner, je ouders en de volgende generatie geeft.

 

Wat kun je verwachten ?

Na deze dag zul je je veel waardevoller voelen. Accepteer je meer van jezelf. Voel je je lichter. Weet je hoe belangrijk je sensuele kant is. En stap je met meer zelfvertrouwen en eigen waarde je eigen wereld in. Boeit het je minder wat een ander van je zal denken. 

Nu kun je pas echt keuzes maken als je basis in orde is. Dat je vanuit je kern weet hoe waardevol je bent. Je laat je niet meer opzij zetten en gelooft in wie jij bent! 

 

Wat anderen zeggen :

Het event was inspirerend, vertrouwd en verbindend. Ik ging met een ‘warm’ gevoel naar huis door de diepgaande gesprekken en de vele complimenten die ik heb mogen ontvangen. Deze avond heeft ervoor gezorgd dat ik nog meer bewust ben geworden van mijn eigenwaarde en ik dat ik mezelf nog meer ga waarderen. Daarnaast was het bijzonder een jouw levensverhaal mer bijbehorende levenslessen te mogen horen. Vanzelfsprekend zou ik deze avond ook aan anderen adviseren zodat zij ook een boost krijgen voor hun zelfvertrouwen! 

 

Maureen

Wat ik van de avond verwachte is ook uitgekomen… gewoon een aantal vrouwen die ergens in hun leven een deukje in hun zelfvertrouwen hebben opgelopen. Hun verhalen zijn ook heel herkenbaar voor mij. 
Ik vond het heel knap van je zoals je het hebt gedaan de hele avond…dat het je eerste event was zou je echt niet zeggen😁.Je bent heel prettig om naar te luisteren en veel humor ook, daar hou ik van 😊. Ik ben met een heel tevreden gevoel naar huis gegaan… zo van dat ik er echt wel wezen mag🙃.Ik hoop zeker bij je volgende event weer aanwezig te kunnen zijn en neem dan zeker mijn zus en een vriendin mee! 
Karin

Ik ben blij dat ik er bij mocht zijn en vondt het een erg leuke,bijzondere avond! Dank je wel hiervoor!
Het was ook erg leuk om met iemand die je niet kent, meteen de diepte in te gaan met een gesprek!
Wel veel dingen die ik al wel zo beleef en oppak, maar is juist fijn om te horen dat je op de goede weg zit voor jezelf.
Dank je wel hiervoor!
– omschrijving van het event in 3 woorden: knus,gezellig,bijzonder
-welk gevoel naar huis: dat ik dus op de goede weg zit en de laatste jaren al hard aan me zelf heb gewerkt. Maar dat je ook tevreden mag zijn met wat je al bereikt hebt. En door wat er allemaal in mn leven al is gebeurt dat ik dus echt wel sterke vrouw ben. En nee … ik wil niet arrogant overkomen haha maar durf dit van mezelf wel te zeggen.
Ik zou het zeker iemand aanraden!
Cindy

 

 

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan is het mogelijk om je kaartje aan iemand anders te geven. Je krijgt geen geld terug.

Open chat
Heb je een vraag ?